Bespaar tijd… met een frankeermachine

Tijd is geld, wordt vaak gezegd. Zo zit het ook in het bedrijfsleven. Met een frankeermachine sparen u en uw medewerkers heel wat tijd uit. Om van de geldbesparing nog maar te zwijgen.

Zijn uw medewerkers uren in een week bezig met de afhandeling van de post? Plakken ze nog steeds manueel postzegels? Dan kunt u een frankeermachine bijzonder goed gebruiken.
Met een frankeerapparaat kunnen uw medewerkers hun kostbare tijd aan nuttigere zaken spenderen.

Zo hoeven ze bijvoorbeeld niet langer om de haverklap naar het postkantoor te lopen om er postzegels te kopen. In nauwelijks twee minuten kunt u de frankeermachine al herwaarderen.

Razendsnel frankeren

Bovendien gaat het frankeren van de brieven veel sneller met een frankeermachine. Uw medewerker schuift de brief in de machine, drukt op de knop en de brief is klaar voor verzending. Als u kiest voor een frankeermachine met automatische feeder, gaat het frankeren zelfs nog een pak sneller. Voor nog meer tijdbesparing kunt u de frankeermachine zelfs uitrusten met een etikettenverdeler en een briefsluitsysteem.

Steeds correct frankeren

Uw medewerker hoeft ook niet langer het juiste tarief op te zoeken. De weegfunctie in het apparaat bepaalt meteen het correcte frankeerbedrag. In de machine zitten immers alle posttarieven opgeslagen. Bij elke connectie met het zogeheten FOLLS-systeem (het online oplaadsysteem), worden de tarieven up-to-date gehouden. Uw medewerkers kunnen dankzij het weegsysteem dus nooit te veel frankeren. Ook dit kan op langere termijn een aanzienlijke besparing opleveren.

Tot 30% minder frankeerkosten

Als u een frankeermachine gebruikt, kunt u nog steeds kiezen tussen een prior- of een non-priortarief. Voor minder belangrijke brieven kunt u dus het goedkopere non-priortarief kiezen. Bij postzegels bestaat dat goedkopere tarief niet langer. Op die manier kunt u tot één derde van uw jaarlijkse frankeerkosten uitsparen.