Frankeermachine geeft uw onderneming positief imago

Imago is zowat alles voor een bedrijf. Met een frankeermachine versterkt u de positieve, professionele uitstraling van uw bedrijf.

Nooit meer scheef geplakte postzegels

Niets zo erg als scheef geplakte postzegels op officiële brieven van uw bedrijf. Het geeft de zending immers een slordig uitzicht. Een frankeermachine helpt u om zulke situaties te vermijden.

Bovendien kunt u via de frankeermachine een keurige stempel met het logo van uw bedrijf op de zending zetten. Ook andere informatie (promoties, slogans…) kunt u makkelijk toevoegen.

Modern aanzien

Met brieven die in een machine gefrankeerd zijn, geeft u voorts aan dat uw bedrijf efficiëntie en kostenbesparing hoog in het vaandel draagt. De buitenwereld merkt zo meteen dat ze met een moderne firma te maken heeft. De tijd die uw werknemers vroeger nodig hadden om de postzegels te gaan kopen en de juiste tarieven te raadplegen, kunnen ze nu optimaal voor nuttigere zaken gebruiken.

Oplossing op maat

Frankeermachines vindt u in heel wat soorten en maten. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en de hoeveelheid post die u verstuurt, kunt u kiezen voor een eenvoudige frankeermachine of een uitgebreidere versie. U kunt modules toevoegen die bijvoorbeeld voor een automatische aanvoer zorgen, de correspondentie meteen plooien en zelfs automatisch in enveloppen steken. Op die manier gaat de postverwerking nog een pak sneller. Maar zelfs met een eenvoudige frankeermachine kunt u al heel wat tijd en geld besparen.

Wil u ook de voordelen van frankeermachines ontdekken?

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij erkende leveranciers.